https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/03/Huisinrichting-ideeen-1-e1425378928934.jpg

Huisinrichting ideeen

Ben je op zoek naar huisinrichting ideeen om je woonkamer en de rest van je huis gezellig te maken? Best belangrijk tenslotte, een gezellig huis. Het is gewoon fijn als vrienden, familie en uiteraard jouw gezinsleden en jij zelf graag bij jou thuis komen. Een gezellige inrichting kan daar heel veel in betekenen. Voor jezelf is het ook belangrijk om je echt thuis te voelen in je eigen woning. En dat doe je tenslotte door het gezellig te maken.

Meubels voor huisinrichting ideeen

Het is gezellig om een aantal kleinere meubels in je woonkamer te plaatsen. Je kunt dan af en toe eens wat meubels verschuiven en de inrichting wat veranderen. Als je een aantal stoelen hebt, kun je een leuke zithoek inrichten. Daarbij zou je dan een hoekbank kunnen nemen. Een hoekbank staat eigenlijk altijd wel gezellig. Je kunt met heel je gezin of een heel aantal vrienden knus bij elkaar op de bank zitten. Dit geeft een intiem en gezellig gevoel. Wanneer je een aantal kleine bijzettafeltjes of van die leuke oude wijntafeltjes neerzet, zorg je ook voor een gezellige aanblik. Op die tafeltjes kun je wat kaarsen, een mooie pot of bloemen neerzetten.

Huisinrichting ideeen: Sfeerverlichting

Verlichting is een heel belangrijk item in elke ruimte van je huis als het gaat om gezelligheid. Kies in de winter ook regelmatig voor kaarsen. Wat is er nu gezelliger dan een ruimte te verlichten door middel van kaarsen. Dit geeft ongetwijfeld een warme en gezellige sfeer in je huis. En als de kaarsen overdag niet branden, maar leuk ergens op een tafeltje staan, zorgen ze ook dan nog voor gezelligheid. Als het gaat om de lampen in je huis, is het handig om in de eerste plaats basisverlichting te hebben, gewoon de lamp die je aandoet als je binnenkomt. Maar wil je het gezellig maken, dan kies je voor bijvoorbeeld een mooie vloerlamp en wat schemerlampjes. Je kunt ook kiezen voor inbouwspotjes en deze dan dimmen voor de gezelligheid.

Kleur

Kleur doet een heleboel aan de gezelligheid van je huis. Probeer zoveel mogelijk met dezelfde kleuren te werken, anders wordt het snel rommelig in je huis. Je kunt af en toe eens andere kussentjes op je bank neerleggen of een andere kleur kaarsen kopen. Het is mooi om in de winter te kiezen voor warme kleuren en in de zomer voor frisse en wat lichtere kleuren voor jouw huisinrichting ideeen.

Huisinrichting ideeen 1 voorbeelden huisinrichting

 

Foto bron: Manon Veul | instagram:@mmmmmmanon

Huisinrichting ideeen huisinrichting voorbeelden huisinrichting stijlen huisinrichting kleurenThere are no comments

Add yours