https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/06/huis-en-inrichting-ideeen.jpg

Huis inrichting ideeen

Inspiratie voor een nieuwe huiskamer

Soms is het hoog tijd voor wat huis inrichting ideeen en om eens in de huiskamer rond te kijken om te zien of je nog wel tevreden bent met je inrichting. Is het allemaal niet een tikje te gedateerd geworden? Of misschien zelfs sleets? Elke inrichting heeft op zijn tijd een opfrisbeurt nodig, dus wat let je om je kamer dan helemaal van deze tijd te maken?

Voor je hiermee begint wil je natuurlijk wel weten wat de trends van 2014 zijn. Niet om die slaafs te volgen maar wel om inspiratie op te doen.

Groen, groen, groen!

Denk hierbij aan duurzaam, hout robuust en milieubewust. Haal de natuur in huis, door houten decoratiespulletjes – schalen, vazen, dierfiguren enzovoort. De houten trend zet zich voort in meubels uit bijvoorbeeld steiger- of sloophout. Om het ‘groene’ gevoel door te zetten gebruik je natuurlijk de kleur groen met verve. Accessoires, muren, meubels alles kan en mag. Er zijn zoveel tinten groen die ook nog schitterend te combineren zijn.

Nog meer natuur

Haal inspiratie uit het dieren- en plantenrijk, deze trend sluit heel goed aan bij de groene huiskamer die ik hierboven aanstipte. Vlinders, bloemen, en allerlei soorten prints vrolijken je huiskamer op. Bij deze trend zijn grapjes veroorloofd, sterker nog het wordt aangemoedigd.

Zwart en Wit: Urban Astronaut

Wordt het je allemaal te kleurig? Dan is Urban Astronaut wellicht iets voor jou. Rustgevend en spannend tegelijk door de tegenstelling van het zwart tegen het wit. Zorg voor mooie strakke lijnen die, wanneer je het te zwart-wit vindt kunt onderbreken met een onverwacht kleuraccent van bijvoorbeeld een felgekleurde vaas. Genoeg huis inrichting ideeen om komende tijd aan de slag te gaan met jouw interieur!

 

design inrichting huis 1 design inrichting huis huis en inrichting ideeen 1 huis en inrichting ideeen huis inrichting ideeen huis inrichting inspiratie huis inrichting stijl Still life images of products designed by Therese Sennerholt kosten inrichting huis

afbeeldingen:pinterest
There are no comments

Add yours