https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2018/02/Hubsch_SS1835-1050x1575.jpg

Hübsch Interior wilt geluk in je huis brengen

Hübsch Interior is een jong interieurmerk uit Denemarken, met als sleutelwoord ‘geluk’. Oprichters Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Hendriksen zijn ervan overtuigd dat je van goed, kwalitatief design blijer wordt. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Hübsch is eigenlijk een Duits woord en betekent ‘leuk’ of ‘mooi’. Het is een luchtige, positieve omschrijving van het uiterlijk van iets. En dat is natuurlijk een prachtige naam voor een merk dat er op uit is om geluk in jouw huis te brengen.

Terug naar de basis voor geluk

Om geluk te vinden moet je terug naar de basis gaan. En de basis van ieder mens, begint in de natuur. Hier zijn we ooit begonnen met ons bestaan, voordat we druk werden met werk, social media, consumeren en onszelf van de beste kant laten zien. Ook ik merk dat ik pas echt ontspan als ik een dag doorbreng in de natuur. Geen telefoons, geen afleiding, geen mensen om tevreden te houden. We zijn op dat moment even alleen als gezin op elkaar aangewezen: vriend, dochter en ik. De oprichters van Hübsch hadden ook deze ervaring en zij wisten: we moeten de natuur in huis halen, als we er gelukkig willen zijn. Het blijkt maar weer dat die Scandinaviërs toch best vaak gelijk hebben, als het op interieur aankomt.

Woonaccessoires van Hübsch Interior

Na een tijdje te hebben gedroomd, zijn Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Hendriksen in 2010 eindelijk met Hübsch Interior gestart. En al vanaf het begin vind je de twee kernwaarden, geluk en natuur, terug in de hele collectie van het merk. Er zijn vooral eenvoudige, eerlijke materialen gebruikt. Meubels zijn gemaakt van onbehandeld eiken, vazen van simpel keramiek en de lijnen zijn organisch.

Tegelijkertijd weet het merk ook als geen ander in te spelen op de laatste trends. Zo zitten er in de laatste collectie veel items met een contrast (zwart marmer en messing, gemixte metalen), maar ook vaasjes en potten in terrazzo stijl. Er is gespeeld met texturen, oppervlakten van de materialen en het combineren van oud en nieuw. Op deze manier is er een inspirerende mix ontstaan van tijdloos design. Een must have voor ieder interieur!

Shop Hübsch bij I LOVE MY INTERIOR
There are no comments

Add yours