https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/12/House-Doctor-Everyday-2017-1050x437.jpg

House Doctor Everyday 2017

Interieur merk House Doctor brengt ieder jaar twee collecties uit. Tegen het einde van 2017 komt House Doctor met de Moments collectie, een reeks feestelijke artikelen voor in huis. In het voorjaar van 2017 komt House Doctor met de Everyday collectie. Een collectie waarmee je je huis aankleed met zowel basic items als de laatste interieur trends. Deze collectie is het gehele jaar te verkrijgen en zit vol bijzondere items die hoog op ons favorieten lijstje staan. Vanaf begin januari 2017 te verkrijgen.

Neem alvast een preview kijkje in deze nieuwe collectie en wacht niet te lang met het bestellen van je favoriete items want voor je het weet zijn ze uitverkocht!

Lounge chair

De absolute favoriet uit de collectie is lounge chair. Deze heerlijke stoel is super voor in de woonkamer, even onderuitgezakt gaan genieten van een nieuwe serie. Of zet de lounge chair in de tuin of op het balkon en geniet zo van de zomer met een heerlijk glas wijn erbij.

House Doctor Lounge Chair

 

House Doctor Lounge Chair 1

Retro letterbord

Dit stijlvolle letterbord is uitgevoerd in retro stijl en staat bovenaan onze verlanglijst als deze binnen is. De letters zijn groot en klik je eenvoudig op de ribbels van het bord. Het bord is handig voor quotes, een leuk bericht aan de rest van het huis of voor je boodschappenlijstje. Formaat 45 x 60cm.

House Doctor Letterbord House Doctor Letterbord 1

Decoratie & verlichting

De Everyday 2017 collectie zit vol leuke decoratie en verlichting, neem een kijkje in onze webshop voor de hele collectie. Zowel voor binnen als voor buiten heeft House Doctor verschillende decoratie items in de collectie zoals de planter potten. De ball lamp voor boven de eettafel en de glazen lantaarn voor kaarsen of bloemen is super leuk!

House Doctor Globe lamp 1 House-Doctor-Strandtas-groen-2There are no comments

Add yours