https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/02/hk-living-lampen.jpg

HK Living hanglamp

Een HK Living hanglamp staat altijd goed
De HK living hanglampen stralen als het ware van puurheid en originaliteit. Iedere hk living hanglamp heeft zijn eigen uitstraling, zodat je voor elke ruimte in huis de passende verlichting vindt. Een hanglamp brengt niet alleen sfeer in je interieur, maar is ook heel praktisch voor boven een tafel of werkblad. Bovendien is een voordeel van hanglampen dat ze geen vloerruimte innemen en door middel van het snoer in hoogte kunnen worden aangepast.

Workshop-, factory- en warehouselampen in de spotlight
Dit zijn onze metalen hanglampen die in vele kleuren, van matzwart tot glanzend koraalrood, zijn te verkrijgen. Sommige zijn er zelfs in koperen uitvoering. Heel leuk is dat ze er in verschillende maten zijn, zodat je er ook eindeloze combinaties mee kunt maken. Zowel mooi in een strak design interieur, als in een inrichting met bijvoorbeeld steigerhouten meubels. Deze industriële hanglampen zijn echte stoere blikvangers.

Stoer, romantisch en sfeervol
Onze lampen van canvas hebben een minder zakelijke aanblik dan de stalen fabriekslampen. Ze combineren eenvoud met sfeer en gezelligheid. Toch ogen ze stoer en trendy. Heel origineel zijn de hanglampen van gebreide katoen in lekker frisse kleuren. Hang hiervan eens een aantal verschillende op een rij boven een sidetable of dressoir! De set met 5 gebreide lampenkapjes bij elkaar heeft ook nog eens een pendel. Ook deze hanglampen zijn weer in verschillende groottes te krijgen en worden geleverd met snoer en plafondkap.

Retro, maar helemaal anno nu
Back to the sixties is weer helemaal hot. De vintage lamp ‘Lounge’ van HK Living past helemaal in een retro interieur. Maar ook in een strak en modern ingerichte ruimte zijn ze uiterst stijlvol. Dit mooie ontwerp is er in grijs,zwart en wit. Echt een eyecatcher!

Uitgelicht
De hieronder uitgelichte hanglampen zijn maar een greep uit het assortiment van HK Living. Voor meer inspiratie kun je de online catalogus doorbladeren of de websites van de dealers bezoeken. Je vindt er vast die leuke items of creatieve combinaties die bij jouw woonstijl passen!

 

 

hk living lamp goud

 

 

hk living hanglamp hk living factory lamp hk living lamp

 

 

 

 

 

 

hk living lamp sale hk living lamp hk living lampen hk living staande lamp hk living workshop lampThere are no comments

Add yours