https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/04/Halfhoogslaper-met-bureau-1050x788.jpg

Heerlijk slapen in een kajuitbed van EMOB

Op zoek naar een bed voor je kind dat niet alleen mooi maar ook praktisch en stevig is? Kies dan voor een kajuiten of een super leuke hoogslaper.

Het kajuitbed: handig en mooi

De ruimte onder een bed is eigenlijk loze ruimte. Bij kajuitbedden niet. Deze bedden zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens superhandig en besparen veel ruimte. Achter de deurtjes en in de laatjes van een kajuitbed kun je veel kwijt. Kleding als er te weinig plek is voor een klerenkast. En speelgoed natuurlijk: na een middag spelen is het snel netjes opgeborgen. Dat scheelt zo weer een extra kast in de kinderkamer.

Kies je kleur en model

Het woonmerk EMOB heeft een zeer ruim assortiment kajuitbedden in de collectie. Houdt je kind wel van een kleurtje? Dit soort bedden met lades en deurtjes zijn er in onder meer blauw, lichtroze, donkerroze of oranje. Wie het qua kleur liever wat neutraler houdt kan dan gaan voor bijvoorbeeld de kleuren wit, zwart, natuur of eiken. De lak waarmee de bedden hun kleur krijgen is natuurlijk op waterbasis, dus geen zorgen over de veiligheid. De vele verschillende modellen zorgen voor genoeg keuze: met alleen kastjes, alleen grote of kleine lades of een combinatie daarvan. Een paar bedden van dit type hebben geen vaste lades of kastjes, maar een hogere achterkant zodat je ze bijvoorbeeld als bedbank kunt gebruiken. Wel kun je er rollades onder schuiven.

Halfhoogslapers 

Veel kinderen vinden het geweldig om met een trapje hun bed in te klimmen. Als je kind nog niet zo oud is, kun je kiezen voor een halfhoogslaper. EMOB heeft ze in knallende kleuren zoals groen, paars en rood. Wie dat te kleurig vindt, heeft een ruime keus uit bedden in onder meer wit, taupe en hout. Behalve uit allerlei kleuren kun je ook kiezen uit verschillende modellen. Naast eenvoudige modellen, zijn er ook halfhoogslapers met een speeltent eronder. Deze tenten zijn verkrijgbaar in populaire kleuren en motieven. Echte meiden kunnen kiezen uit bijvoorbeeld roze speeltenten met pony’s, prinsessen of paarse deurtjes, stoere jongens gaan waarschijnlijk voor de tenten bedrukt met piraten, auto’s of dinosaurussen.

Hoogslapers met een bureau

Ben je op naar een hoogslaper voor je tiener? Hoogslapers met een bureau eronder zijn natuurlijk erg praktisch en ruimtebesparend. Als je kind ouder wordt en een bureau nodig heeft, is dit een geweldige oplossing. Zeker als de kinderkamer niet heel ruim is. Maar zelfs als de kamer groot genoeg is, willen veel tieners graag zo’n cool bed met trap. De hoogslapers met bureau van EMOB zijn er in het wit, grijs en taupe en uiteraard in verschillende uitvoeringen. Sommige hebben gekleurde lades, andere een ingebouwde kast. Een paar hoogslapers hebben zelfs een extra bed voor als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren. Dat is nog eens handig!

Gesponsord blogbericht
There are no comments

Add yours