https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/12/Bike-wall-1050x590.png

Handig opbergen in een kleine woning doe je zo!

MOEBE

Woon je klein, maar heb je wel veel spullen? Opbergen is vaak een probleem wanneer je niet veel woonruimte hebt. Je wilt niet alles in het zicht maar wilt er wel makkelijk bij kunnen. Hoe doe je dit?! Opbergen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel geld te kosten, de beste oplossingen zijn binnen handbereik.

Planken, planken en nog meer planken

Wandplanken worden al tientallen jaren gebruikt als opberger in het interieur, maar het lijkt wel of we de wandplank de laatste jaren vergeten zijn. En dat is jammer want een wandplank kun je vrijwel overal hangen en je kunt er veel op kwijt. Wandplanken heb je in verschillende vormen, kleuren en maten, voor ieder type interieur. Ga voor een strakke witte in een modern interieur, en voor een robuuste balk in een landelijk interieur. Hang een grote boven je bank of hang er een heleboel bijvoorbeeld bij de eethoek. Je kunt er je boeken op kwijt, een mooie opbergdoos met spulletjes maar ook eyecatchers zoals een kandelaar en fotolijstjes. Hoe meer planken je hangt, hoe meer spullen je kunt opbergen. 

be8f18db17b914e926e2030ae96bb622

Bakken, koffers en kisten

Het is helaas niet zo dat je de spullen die je wilt opbergen op een magische manier kunt laten verdwijnen. En je kunt ook niet alles onder bed of achter de kast foefelen. Het is fijn om je opgeborgen spullen snel en makkelijk te kunnen pakken wanneer je deze nodig hebt. Een handige manier van opbergen zijn dan bakken, koffers en kisten. En deze kunnen er heel leuk uitzien. Wat dacht je van een grote houten kist met stoere handvaten, verf hem in jou lievelingskleur of plak er foto’s tegenaan. En de oude koffer van opa en oma komt zo ook weer van pas. Leg hem onder de salontafel of zet hem naast de kast tegen de muur en je slaat twee vliegen in één klap, je hebt er weer een mooi interieur-item bij en je kunt er heel wat in opbergen. 

7bba45c5d3e1e9baa5967648223518ad 27c251beb00021f007fad570ec4b89a9

Fiets aan de muur

Ook voor de grotere spullen die opgeborgen moeten worden is een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan je fiets. Niet iedereen heeft een garage of tuin waar de fiets veilig en droog kan staan. En als je hem voor de deur zet is er geen garantie dat ie er de volgende dag nog staat. Hang daarom je fiets aan de muur. Deze trend is over komen waaien uit grote steden zoals Londen en New York, waar door gebrek aan ruimte de fiets in de woning aan de muur of het plafond wordt gehangen door middel van speciale haken. Dit kan ook bij jou. Hang je toffe fixie in mooie design haken boven je bank en je hebt meteen een kunstwerk. 

Bike wall
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.