https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/10/Hal-inrichten-inspiratie-2.jpg

Hal inrichten inspiratie

Hal inrichten inspiratie nodig? Weliswaar niet het kleinste vertrek van een woning, maar wel, in de meeste gevallen althans, een van de kleinere ruimtes: de hal. Hoe kan je dat op een leuke en aantrekkelijk manier inrichten, zonder er een standaard hal van te maken.

Begin door te beseffen dat de hal het eerste gedeelte van de woning is die je gast te zien krijgt. De eerste indruk is dus bepalend en dient in meer of mindere mate als voorbereiding op hetgeen te wachten staat in de overige vertrekken.

Hal inrichten inspiratie

Heb je een relatief lange smalle hal? Let dan, zeker bij de keuze voor een vloer op het ruimtelijk effect. Gebruik je laminaat of vloerdelen, leg de planken dan in de lengte richting. Gaan je voor een klassieke look? Kies dan voor bewerkte sierstrips om de zijkanten netjes af te werken. Bij een goede doe-het-zelf zaak, kan je ook plafondstrips kopen met dezelfde bewerking zodat het een uniform geheel wordt.

Creëer een extra ruimtelijk effect door grote, brede plafondlampen te gebruiken. Deze werken sfeerverhogend en staan garant voor positieve reacties.

Heb je wat meer ruimte tot je beschikking..maak dan slim gebruik van je eigen creativiteit. Maak je eigen kapstok bijvoorbeeld, door een achterwand van witte schroten te monteren met daar op bevestigd de kledinghaken die je laat verspringen. Maak het geel af door een eenvoudige houten tuinbank tegen de schroten aan te monteren. Maak het geheel af met een hoedenplank te bevestigen aan de bovenkant van de schroten.

Zorg er in ieder geval voor dat je, als het om de kleur van de hal gaat, nooit meer dan 2 verschillende kleuren gebruikt en voorkom een schreeuwerig effect. Je hal inrichten inspiratie opdoen, begint bij jezelf. Geef ruimte aan je creativiteit maar waak er voor dat het geen kleurenfestijn wordt.

hal aankleden Hal inrichten inspiratie 2 Hal inrichten inspiratie hal inrichten hal interieur ideeen hal inrichten hal interieur halThere is 1 comment

Add yours
  1. Maureen

    Mooi!
    Ik vind wit en hout gecombineerd super mooi


Post a new comment