https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/04/grote-lampenkap.jpg

Grote lampenkappen

Vier redenen waarom grote lampenkappen een groot idee zijn

Niets is zo moeilijk als keuze van de verlichting in je huis of onderneming. De juiste lampenkap verspreidt niet alleen het licht op een ideale manier, maar draagt ook bij aan de sfeer in de kamer. Een nieuwe trend die beide aspecten combineert is het gebruik van grote lampenkappen. We vatten even samen waarom ook jij die keuze zou moeten maken.

Grote lampenkappen zijn blijvers

Ook al is het nog een nieuwe trend, het is al een blijver. Kan je nog een horecazaak voorstellen zonder grote lampenkappen? Het zorgt voor de juiste sfeer aan elke tafel. Ook in je huis is het een blijver. Zo kan je grote lampenkappen voorzien van LED verlichting. Energiebesparend en warm licht, dat zich over heel de kamer verspreidt.

Grote lampenkappen voor elke locatie

Tot voor kort had je voor elke locatie een speciale vorm van verlichting nodig. Met grote lampenkappen behoort dit tot het verleden. Ze zijn er voor thuis (woonkamer, slaapkamer, keuken, ..) of voor je onderneming (taverne, restaurant, werkplek, exporuimte, beursstand, ..)

Grote lampenkappen vind je in diverse vormen en maten

Oké, ze zijn groot. Maar daarnaast vind je ze in alle (grote) maten en vormen. Rond, ovaal, rechthoek of in de vorm van een koepel. Ook in de grootte van de lampenkappen heb je een keuze.

Grote lampenkappen bieden stijlmogelijkheden

Een lampenkap op maat maken? Natuurlijk. Ook in keuze van bedrukking heb je keuze of mogelijkheden in overvloed. Een grote lampenkap voor de kinderkamer met Winnie De Poeh? Of een grote lampenkap voor de koffiebar met een gezellige bedrukking? Of een stof in het verlengde van de kleur van je muren. Allemaal perfect mogelijk. Zo kunnen grote lampenkappen het ideale verlengde zijn van je interieur.

 

grote hanglampen grote lampenkap Grote lampenkappen 1 grote lampenkappen grote tafellampThere are no comments

Add yours