https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2018/01/Roomed.jpg

Trend alert: geometrisch patronen of vormen op de muur

Geometrische patronen. We zien het steeds vaker voorbij komen op kanalen als Pinterest en Instagram. Niet alleen met leuke woonaccessoires of sieraden gaan met deze trend mee, maar ook de muren van je huis. Hang bijvoorbeeld een tof kunstwerk op, of ga zelf aan de slag met tape en verf.

De kleuren, de strakke lijnen, de contrasten die er ontstaan: zo’n geometrische vorm op je muur is het statement van je kamer. Van apart, tot chique tot vrolijk. Je kunt er heel veel verschillende sferen mee creëren.

Weg met die saaie muur: ga voor geometrische patronen

Heb jij ook zo’n saaie, lege muur in huis die er om schreeuwt om wat spannender gemaakt te worden? Je kunt natuurlijk een geverfde lambrisering aanbrengen, of wat fotolijstjes en posters ophangen. Een makkelijke oplossing én het ziet er goed uit. Wil je toch een stapje verder? Ga dan aan de slag met wat schilderstape en verschillende soorten kleuren en ga voor geweldige, zelfgemaakte ‘wall art’.

En het mooiste van alles: je bent waarschijnlijk de enige die precies dat ene patroon met die kleuren op de muur heeft zitten.

Hoe ga je te werk?

Zeer eenvoudig. Plak met wat schilderstape een aantal vlakken af, pak je roller en ga verven. Trek de tape er af als de verf nog nat is en geniet van je nieuwe kunstwerk!

Ben je niet zo van het verven en de creativiteit of wil je toch wat ingewikkelders? Dan zijn er nog heel veel andere opties! Je hebt geometrische in alle soorten materialen, texturen en uitvoeringen zijn denkbaar. Een soort kunstwerk aan de muur van beton, posters, een geometrisch patroon met washi tape, fel gekleurde vlakken. Wat past het beste bij jou? Vooral op Etsy vind je hele leuke behangetjes, posters en stickers.

Kun je wel wat ideeën gebruiken over wat er allemaal mogelijk is? Wij verzamelden de tofste voorbeelden van geometrische patronen aan de muur!


Roomed 

Klinika Betonu 

Interieur inrichting
Woodward Harris

Pinterest

Graham Brown 

Van Donzel

Lekker Frisss

Oh Mai Darling

Blog of ysThere are no comments

Add yours