https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2018/05/Makeover.jpg

Een geel interieur: voor wat extra vrolijkheid, energie en positiviteit

Word jij ook zo blij van zon, weelderige natuur en blauwe luchten? Kortom: de zomer? Tijd om dat door te trekken naar je huis en ga voor een geel interieur!

Is het je al opgevallen dat de kleur geel steeds meer en meer aanwezig is? Het begon met schattige babykleertjes in okergeel, daarna vrolijke gele blouses en nu kun je zonder problemen een hele gele garderobe aanschaffen. Van onderbroek tot jumpsuit. En zoals het altijd het geval is met fashion trends, heeft de vrolijke kleur zich nu ook een weg gebaand naar onze huizen. En nu willen wij ook maar al te graag een geel interieur of een okergele babykamer!

Waarom een geel interieur?

Geel brengt je vrolijkheid, positiviteit, energie. In je hoofd link je geel direct met plezier, zomer en zon. En je kunt het geweldig combineren met allerlei denkbare kleuren! Het brengt contrast in je huis: eigenlijk heeft iedereen wat geels in het interieur nodig. Of het nu accessoires, een stukje muur, een stoel of een bank is. In de zomer gaat het geel geweldig samen met je relaxte mood, in de winter vrolijk je er meteen door op.

Benieuwd op wat voor manieren je geel kunt gebruiken in huis? Wij zetten voor jou wat ideeën onder elkaar. Van enkele gele details, tot geel in de badkamer of keuken. Alleen al door het zien van onderstaande foto’s wordt jouw humeur er stukken beter op!

Muur

Zie jij het leven als een groot feest? Neem je het allemaal niet zo serieus? Breng je je dagen het liefst dansend door, terwijl je je lievelingsliedje neuriet en iedereen te eten vraagt? Laat die vrolijkheid ook terugkomen in je interieur met een gele muur.


Een gele muur: gele geverfde lambrisering.
Makeover 
Maak je huis nog vrolijker met geel geverfde muren! Een geel interieur maakt van iedere dag een positief feestje!
Karwei 

Okergele babykamer

Een baby is een nieuw begin, een nieuw en vrolijk hoofdstuk van je leven. Vanaf het moment dat je zwanger bent, kan je hart ineens twee keer zoveel liefde aan. En wat voor kleur past daar nu beter bij dan het vrolijke en positieve geel? Ook voor stellen die pas bij de geboorte willen weten of ze zoon of dochter krijgen is een okergele babykamer een uitkomst: het is lekker neutraal. Okergeel voelt net wat warmer aan dan felgeel door de onderliggende aardetint. En een warme, vriendelijke omgeving is alles wat jij wilt voor je baby!

Wil je echt hip zijn? Maak dan zo’n leuk geometrisch patroon op de muur in je okergele babykamer. Wedden dat jij dan binnen een paar uur heel veel volgers op Instagram en Pinterest erbij hebt?


Een okergele babykamer is de trend van nu. Met een geverfd geometrisch patroon op de muur maak je het helemaal af.
Sjaartje
Gele accessoires of een gele commode op de babykamer zorgen voor een vrolijke sfeer!
Lady Lemonade 

Badkamer

Een gele badkamer is een beetje een gok. Want het is nogal een uitgave, een (nieuwe) badkamer. En wat nu als die ó zo moderne tegeltjes over een paar jaar net zo worden verfoeid als groene badkamers uit de jaren ‘70? Ben je echt zeker van je zaak? Of heb je genoeg te besteden om over een paar jaar weer te wisselen? Dan kunnen wij niets anders dan je aanmoedigen. Niets beters dan ‘s morgens wakker terwijl je onder zo’n vrolijke douche staat.


Gele badkamer
Homes to love 
Gele details in de badkamer
Domino 

Meubels

Wil je niet aan de slag met een schilderkwast en zit je al helemaal niet te wachten op een gele badkamer? De kleur is met zo’n opmars bezig, dat er genoeg toffe gele meubels zijn te vinden! Een art deco fauteuil waar de glamour vanaf spat van Dutch Bone, of blaas een oude kast nieuw leven in met een likje gele verf.


Dutchbone art deco fauteuil geel
Dutchbone

Las cositas de beach & eau 
gele geverfde kast
boho interieur geel geverfd bureau
@Bohobeachbungalow 

Accessoires

Als je niet zo van de uitspattingen bent en je interieur liever tijdloos houdt, kun je ook los met gele woonaccessoires. Zo breng je met kussens, vazen, bloemen of een leuk krukje toch die vrolijke zomervibe naar binnen.

Een gele vaas brengt wat extra vrolijkheid in je interieur
De Groene Meisjes 
Een geel interieur met gele woonaccessoires
Scandidandyhome There are no comments

Add yours