https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/07/5-4.jpg

Geef een oud meubelstuk een frisse update met Hairpin Legs

Heb je al wel eens van de Hairpin Legs gehoord? Dit zijn bank- of tafelpoten van dik staaldraad (naturel, zwart of wit), die je overal onder kunt zetten. Hierdoor kun je dat ene truttige kastje of dat zware eikenhouten tafelblad dat al eeuwen in de schuur staat een hele andere look geven!

Geschiedenis

De populaire Hairpin tafelpoten zijn een iconisch design uit de jaren ’50. Zo rond de Tweede Wereldoorlog kreeg Amerikaan Henry P. Glass van een klant de opdracht voor een modern ontwerp, dat ook functioneel was. Op die manier kwam Glass uit bij de Hairpin Tafelpoten. Het staal is door de ronde vorm sterk en door de openheid en strakke lijnen hebben de Hairpin tafelpoten een minimalistische uitstraling.

De minimalistische uitstraling zorgt ervoor dat je eigenlijk onder ieder object dat op pootjes kan staan, Hairpin Legs kunt zetten. Zo geef je een oud meubelstuk een frisse update en past dat ene oude tafeltje van opa en oma uitstekend in jouw woonkamer!

Inspiratie

Ben je benieuwd op wat voor manieren je de Hairpin Legs kunt gebruiken? Wij verzamelden wat foto’s voor je ter inspiratie. Schroef ze bijvoorbeeld onder een pallet, onder een boomstam of onder een kistje. Ook tof: vervang de poten van een retrokastje uit de 50’s door de Hairpin Legs!

Wil je ze ook bestellen? Wees er snel bij, want OP=OP!

Foto: Claire (Thislittlehouse)


Foto: Burkatron


Foto: Burkatron 


Foto: The Citizenry 


Foto: The Hairpin Leg Company 


Foto: Adore Magazine 


Foto: The Glitter Guide 


Foto: Interior Junkie 


Foto: I Spy DIY 
There are no comments

Add yours