https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/8-1.jpg

Dit is vet: rotan met een moderne twist

Trends komen en trends gaan. En bij heel veel trends zijn we maar wat blij dat ze gegaan zijn. Glanzende rotan meubels bijvoorbeeld, mogen van ons best weg blijven. Toch zijn we wél heel blij met een twist hierop: lampen van riet of bamboe! Oftewel, modern rotan.

Die oude meubels met een glanslaagje zijn echt not done, maar de nieuwe kijk op het materiaal omarmen we met liefde! Zo zien we de laatste tijd veel stoelen van rotan met een metalen onderstel, waardoor het enigszins suffe materiaal een stoere look krijgt. En lampen van bamboe of riet zijn dan weer perfect om wat zacht- en natuurlijkheid in je huis te krijgen!

Lampen van bamboe of riet

Rotan lampenkappen zijn in feite gewoon mandjes, maar dan ondersteboven, zonder handvatten en met een lichtje erin. En wij zijn verliefd! Of je nu houdt van boho chique of meer gaat voor een industriële look: deze soort lampen zijn echt het overwegen waard! Als paartje boven de eettafel of een gave statement lamp in de woon- of slaapkamer; je kunt er alle kanten mee op.

Wij zijn al lichtelijk geobsedeerd door de rotan lamp en we nemen jou graag mee in deze obsessie! Hoe gaaf zijn onderstaande voorbeelden wel niet?

Inspiratie: zo zien die lampen er uit

Wehkamp – Lamp HKLiving (€395) 

Make-over.nl

Woontrendz 

Lil.nl  – Hanglamp One World Interiors (€119,95)
Elle

Make-over.nl 

HomeDeco 

Wonen met Lef 

Woononline 

There are no comments

Add yours