https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/02/Deze-elementen-mogen-niet-ontbreken-in-je-landelijke-interieur-6.jpg

Deze elementen mogen niet ontbreken in je landelijke interieur

MOEBE

Een landelijk interieur kan met de juiste mix van materialen en meubels er ineens heel stijlvol uitzien. Geen felle kleuren, geen grote eyecatchers het draait om rust en een natuurlijke uitstraling bij een landelijk interieur. Wanneer je dit combineert met eigentijdse Dutch Design elementen krijgt een landelijk interieur ineens een hele moderne uitstraling.

Goede basis van aardetinten

De basis van een landelijk interieur zijn aardetinten. Kies er een paar, het liefste in een matte uitvoering, die je door je hele huis gaat gebruiken. Wit is altijd een goede basis maar ook verschillende tinten grijs kunnen een uitkomst bieden.

Originele details en natuurlijke materialen

Het mooiste aan een huis zijn de originele details (als een huis deze heeft). Je kan er bij een interieur met een landelijke sfeer niet omheen dat je natuurlijke materialen gaat gebruiken. Kies voor een stoere keuken, een houten vloer en groene planten.

Robuuste meubelstukken

Ga voor een groot robuust meubelstuk in huis. Het liefste een grote eettafel, antieke kast, of ander groot meubelstuk. Zorg ervoor dat ieder meubelstuk een eigen uitstraling heeft en mix de verschillende materialen en kleuren. Combineer donkere muren met lichte meubels of donkere meubels op een lichte muur om zo je huis fris te houden.

Zorg voor een moderne uitstraling

Zet in huis een paar stoere accessoires neer maar overdrijf hier niet mee. Het kan snel te druk worden in je interieur. Geef je interieur een beetje extra pit met een eigentijdse bank of een paar gave stalen deuren. De industriële stijl past prima bij landelijk en zal het een modernere uitstraling geven.

Bron: www.modulnova.com

Bron: bjurfors.se

Bron: woontrendz.nl

Bron: nordicn.kr

Bron: onbekend

 
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.