https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/03/inspiratie-dakterras.jpg

Dakterras inspiratie

Voor dakterras inspiratie kun je tegenwoordig overal wel leuke ideeën ophalen, of het nu op internet is of bij de doe-het-zelf zaak. Wanneer je een dakterras hebt, heb je in feite gewoon een tuin, maar dan met een,veelal, prachtig uitzicht, als je tenminste hoog genoeg woont. Om je eigen stijl te creëren moet je natuurlijk eerst weten wat je mooi vind en wat niet. Wil je veel groen en een moestuintje of juist helemaal niet. Bloemen en planten kun je zelfs op een hele speciale manier op het dakterras plaatsen. Door simpelweg houten kratten op een muur te hangen en je kan je potjes met een aardbeiplantje erin leggen. Door planten toe te voegen geeft het een heel huiselijke sfeer. Voor zelfs degene die geen groene vingers hebben, zijn er genoeg planten die weinig verzorging nodig hebben. Bloemen en planten geven namelijk een huiselijke tint aan je dakterras.

Dakterras inrichten

Heel vaak zie je nu voorbeelden van tuinmeubelen die heel simpel gemaakt zijn van pallets. Als je een beetje handig bent kan je dit zelf maken. Je kunt hier zoveel kanten mee op dat je zelfs met een klein dakterras een bankje en een tafeltje kunt maken van pallets. Wat kussens erop en daar heb je een prachtige zithoek.

Ideeen dakterras

Van je dakterras kan je zeker wat moois maken. Door een rek te hangen waar je dan kaarsenhouders met een hanger ophangt. Grote windlichten op de grond, zo wordt het ook ’s avonds heel gezellig. Een thema zou ook heel goed kunnen voor je dakterras, een exotisch land met zijn warme kleuren en romantische accessoires. Je dakterras kleed je aan met kussens en kandelaars, kleine tafeltjes in de stijl van je thema. Heb je een betonnen vloer, dan kun je deze zelfs vervangen door een houten vloer. Inspiratie voor je dakterras kan je over al vandaan halen.

Dakterras inspiratie 1 Dakterras inspiratie 2 Dakterras inspiratie 3 Dakterras inspiratie Ideeen dakterras inspiratie dakterras 1 inspiratie dakterras

afbeeldingen : pinterest
There are no comments

Add yours