Contact

Woon inspiratie sites en blogs zijn tegenwoordig dé informatiebron als mensen op zoek zijn naar nieuwe spullen voor in huis, of als er kleine klusjes uitgevoerd moeten worden.

I LOVE MY INTERIOR is een snel groeiende interieur blog die op bovenstaande probeert in te spelen. We schrijven over van alles en nog wat op het gebied van interieur; van Binnenkijken bij mensen die van interieur een serieuze hobby hebben gemaakt, tot de laatste trends als het gaat om Scandinavisch/botanisch/mid-century modern/boho/landelijk wonen of toffe Ikea hacks.

Contact I LOVE MY INTERIOR

Maandelijks bezoeken 55.000 unieke bezoekers onze website die samen meer dan 128.000 pagina’s bekijken. Op Instagram volgen meer dan 65.000 interieur liefhebbers I LOVE MY INTERIOR, op Facebook bijna 19.000.

Heb je vragen over onze site? Wil je graag samenwerken? Heb je een tof idee? Zou je met jou interieur op onze Binnenkijken pagina willen staan? Interesse in adverteren? Neem dan gewoon even contact op via klantenservice@ilovemyinterior.nl en sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug!