https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/07/0.jpg

Nog meer buitenleven met een buitenkeuken

Heerlijk buiten eten en koken met een mooie buitenkeuken: een buitenkeuken brengt nog meer gezelligheid in je tuin.

Heb je er na deze zomer echt genoeg van om moeilijk te lopen doen tijdens het barbecuen? Denk er dan eens over na om voor volgend seizoen (zelf) een mooie buitenkeuken te installeren!

Buiten leven

Zodra de zon schijnt, willen wij Nederlanders graag naar buiten. En het liefst de hele dag, dus er moet ook in de tuin of op het balkon worden gekookt en gegeten. De relaxte sfeer van het buitenleven kun je nog meer tot zijn recht laten komen door een buitenkeuken aan te schaffen. Hier kun je dan volgende de zomer iedere avond lekker kokkerellen en gezellige tuinavonden doorbrengen.

Steigerhout, RVS en betonnen buitenkeuken

Een buitenkeuken is niet anders dan een grote grill of barbecue, die een beetje is uitgebouwd. Meestal is er sowieso een werkblad en een ombouw voor de gasfles ingebouwd. Maar als je toch bezig bent, denk dan aan wat extra opbergruimte. Daar kun je mooi barbecuegerei, schalen en andere spullen kwijt.

Een buitenkeuken wordt meestal gemaakt van steigerhout of eiken en rvs. Tegenwoordig zie je ze ook veel in beton(look)!

Laat je buitenkeuken op maat maken

Wil je een buitenkeuken kopen, maar kan je er geen vinden die aan je wensen voldoet? Je kunt er ook een op maat laten maken. Jij kunt al je wensen aangeven en de leverancier gaat hier dan mee aan de slag.. Wil je bij de buitenkeuken, een extra brander of een spoelbak en kraan? Dit is allemaal mogelijk!

Een buitenkeuken zorgt voor meer sfeer

Als je een mooie buitenkeuken hebt laten bouwen, zul je een stuk vaker van de gelegenheid gebruik maken om lekker buiten te eten. Alles is namelijk al in de tuin aanwezig: een werkblad om groenten voor de salade te snijden, de barbecue om het vlees op te braden, schalen, borden, bestek. Constant op en neer lopen met een dienblad vol spullen van de keuken naar de tuintafel is verleden tijd!

En omdat het nu zo makkelijk is om van die lange zomeravonden te genieten, nodig je ook vaker familie en vrienden uit. Lekker de hele avond kletsen met goed eten en goede wijn. En het opruimen is ook zo gepiept: alles is binnen handbereik. Kortom: een buitenkeuken zorgt gegarandeerd voor meer sfeer en gezelligheid!

 

Mad Klubben
ShowHome 
Lifestyle Adviseur 
Smart survival skill 

101 Recycle Drafts 
Wwoo 

Houzz

Manners 

Maek Meubels


VT Wonen 

 

 

 

 

 
There are no comments

Add yours