https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/07/IMG_4450gebr-1050x1575.jpg

Binnenkijken in een warm, maar fris huis met prachtige blauwe accenten

Onderstaand huis behoort toe aan de populaire Instagrammer Judith Huls (@juudithhome). Judith heeft in haar hele huis het Scandinavische design doorgevoerd, met een blauw tintje. Zelf noemt ze hét kenmerk van haar stijl dan ook ‘denim drift’.

Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en riet, de warme textiele stoffen en de witte en lichte kleuren kun je het huis het best omschrijven als warm, fris en gezellig. Het heeft zelfs wel wat weg van een strandhuisje!

Kleedkamer

Zelfs de dressingroom van Judith en haar vriend is onderworpen aan het denimblauwe virus. Niet door een simpel likje verf, maar door een behangetje van Portugese tegeltjes in een denim print!

En wij moeten zeggen: dit pakt verassend goed uit. Het is een echte eyecatcher geworden. De restjes van dit aparte behang, zijn in grote lijsten gestopt en sieren nu de muur van de eethoek.

Blauw, blauw, blauw

Judith heeft in iedere ruimte het blauw laten terugkomen, zonder dat het gaat vervelen of te veel wordt. Zo heeft ze bijvoorbeeld in de woonkamer de muur aan de raamkant geverfd, een keuze die je niet vaak ziet. Maar het werkt! De kamer krijgt een oppepper, maar het wit blijft overheersen, waardoor je toch de frisse, Scandinavische look houdt.

Let verder ook op het vloerkleed, de kussens, servies, het stoeltje aan de eettafel en het beddengoed. Precies genoeg blauwe accenten om eenheid te creëren en overheersing te vermijden.

Verbouwing

Dit jaren ’30 huis is gekocht als bouwval. 5 maanden is er non-stop geklust. Gele en bruine muren en vloeren moesten worden gewit, de elektriciteit opnieuw aangelegd, muren doorgebroken en de gaskachels vervangen door centrale verwarming. Hard werken, maar dan heb je ook wat. Want als je een huis zo weer kan opbouwen, kun je er echt je eigen smaak in terug laten komen.

Voor nog meer inspiratie, volg Judith op Instagram @juudithhome en check haar eigen blog, waar ze regelmatig updates geeft over haar interieur.

 

 
There are no comments

Add yours