https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/01/Binnenkijken-in-voormalige-aardappelschuur-9.jpg

Binnenkijken in deze voormalige aardappelschuur

MOEBE

Deze voormalige aardappelschuren in Amsterdam zijn door Houben&Van Mierlo Architecten omgetoverd tot woningen waarbij de originele elementen van het industriële verleden bewaard zijn gebleven.

De gebouwen zijn uniek door de verschillende periodes waarin deze zijn gebouwd. Een eerste deel is gebouwd rond de tijd van de Tweede Wereld oorlog, in een hybride constructie. Het tweede deel komt uit de jaren 60 en hierin is veel staal, hout en beton gebruikt. De verschillende verbindingen geven goed de tijdsgeest van die periode weer en zijn door de architecten weer prachtig uitgekomen.

Verschillende aanpassingen, toevoegingen en aanbouwen zijn door de architecten verwijderd en de ruimtes zijn omgetoverd tot loft-achtige woonruimtes. De hoge houten plafonds komen je tegemoet bij het betreden van het gebouw.

“De afwerking is eenvoudig maar stijlvol ontworpen en gerealiseerd,” de architecten eraan toe, “waarbij de kenmerken van een robuuste industriële verleden hand in hand met een modernistisch interieur van kunst en design meubilair te gaan.”

Neem een kijkje in deze prachtige verbouwde aardappelschuren;
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.