https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/03/Binnenkijken-in-deze-studio-in-Stockholm-3.jpg

Binnenkijken in deze studio in Stockholm

MOEBE

Uit deze studio haal je zeker te weten veel inspiratie! De handige indeling, het element dat niet mag ontbreken en de ruimte uitstraling op een kleine oppervlakte. De studio heeft een paar simpele design tricks waarmee je ook jouw huis zo kan veranderen.

Bij binnenkomst zie je gelijk dat de kapstok is opgehangen aan het plafond, dit zorgt voor meer ruimte op de vloer en lijkt het alsof het daar een stukje groter is. Alle kleine beetjes helpen zoals je ziet. Ook de slanke poten van de eettafel helpen mee aan een stuk meer openheid in de ruimte.

De blikvanger in dit appartement is toch wel de room divider waarmee je de slaapkamer van de woonkamer afschermt. Het is open maar toch zie je dat deze ruimtes zijn verdeeld.

De keuken is gemaakt van materialen waar wij echt vrolijk van worden. Licht, beton, een rvs rand waarmee je de keuken weer een stijlvolle touch geeft. Helemaal leuk! In de keuken zie je een paar leuke tricks die ook jij kan toepassen in je huis. Zo hangen de kasten allemaal aan een muur, dit zorgt voor een meer ruimtelijk gevoel en zie je dat het aanrechtblad “ zweeft “. De witte kastjes zorgen voor een keuken die heerlijk fris eruit ziet!

Bron: entrancemakleri.se
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.