https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/06/20170529-Nordal-Gens-living-room-5738.jpg

Binnenkijken Scandinavisch appartement: verschillende houten elementen vormen één geheel

Door bij iemand binnen te kijken, doe je de meeste interieur inspiratie op. Zo zie je meteen of bepaalde kleuren, stoffen, materialen en stijlen goed bij elkaar passen. In dit Scandinavische appartement wordt er veel, maar verschillend, gebruik gemaakt van hout. Hierdoor ontstaat er een eigen stijl, maar vormt alles wel één geheel.

In het Zweedse Malmö staat dit appartement, van ongeveer 100 vierkante meter. De eigenaren hebben iedere ruimte een andere stijl en sfeer meegegeven, die goed bij de functie van de kamer past. Tegelijkertijd vormen de kamers één geheel, onder andere door het gebruik van natuurlijke materialen, stoffen en grijze kleuren.

Eetkamer

We werden verliefd op dit appartement, door de inrichting van de eetkamer. Het basismateriaal hier is hout en het is mooi om te zien dat hout in zoveel verschillende vormen en stijlen terug kan komen. Tegelijkertijd vormen de glanzende vissengraatvloer, het geschuurde dressoir en tafel en de verschillende stoelen één geheel.

Slaapkamer

In een slaapkamer moet je na een lange dag werken en klusjes in huis, tot rust kunnen komen. In deze slaapkamer zien wij dat ook wel gebeuren! Door de plaids, kussens en kleden voelt het erg ‘zacht’ aan. Toch is het geen truttige slaapkamer geworden, onder andere door de zwart-witte kaarten en posters aan de muur.

Thuiskantoor

Het verven van een muur zonder afplaktape, lijkt een echte trend te worden. En wij zien wel in waarom: door de vegen en halen ontstaat er een speels effect, dat door het gebruik van natuurlijke kleuren niet rommelig oogt. Door het bureau (ook weer van geschuurd hout) niet met de lange, maar met de korte zijde tegen de muur te plaatsen, krijg je als je werkt veel meer mee van de ruimte. Wel zo gezellig!

Ben jij ook fan van de mega grote Stendig kalender aan de muur? Die voor 2019 zal ook weer bij ons te bestellen zijn!

Binnenkijken Scandinavisch appartement:

Foto’s: Niki Brantmark 
There are no comments

Add yours