https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/Binnenkijker-DBL-6-1050x1575.jpg

Binnenkijken bij Mariëlle en haar huisje aan de haven

Mariëlle is 32 jaar oud en woont samen met haar twee katjes (Sammy+Rosie) in een jaren ’50 huisje aan de haven. Een bijzondere plek om te wonen, want iedere dag ziet ze de bootjes voorbij varen.

Op haar blog Huisje aan de Haven en haar Instagram-account @huisjeaandehaven deelt ze haar liefde voor interieur, styling en fotografie. En wij zijn maar wat blij dat we die passies hier op Ilovemyinterior.nl mogen laten zien!

Scandinavisch en industreel

De woonstijl van Mariëlle is er eentje om jaloers van te worden. Ze weet feilloos het Scandinavische en het industriële met elkaar te combineren. Ideeën hiervoor doet ze constant op op Instagram, Pinterest en de woonbladen; wat erin resulteert dat er elke week wel wat wordt veranderd.

De basis van dit gezellige huisje aan de haven is strak en rustig, aangevuld met spullen met een verhaal. Zo heeft Mariëlle een huis met sfeer weten te creëren, wat nog eens wordt versterkt door (low budget) DIY-projecten en unieke vintage vondsten in de kringloopwinkel.

Trots

Zoals iedereen, heeft ook Mariëlle een aantal plekken en spullen in huis waar ze echt trots op is. Toen we dat aan haar vroegen, noemde ze meteen de vakkenwand in de slaapkamer, een DIY project. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost; maar het is een plek geworden om jaloers op te zijn! Een stoere vlakverdeler op de muur die toch rust uitstraalt en ook erg handig om leuke kaartjes of andere spulletjes neer te zetten.

Kortom: dit is een huis om van te houden!

 

 

 

 
There are no comments

Add yours