https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/01/Binnenkijken-in-dit-kleine-Scandinavische-appartement-13.jpg

Binnenkijken in dit kleine Scandinavische appartement

MOEBE

Dit Stockholm appartement is met een kleine 55m2 toch groots. Het voelt groot aan door de openheid van de trap, de witte muren en de hoeveelheid lichtinval. Door de Scandinavische inrichting en het trendy interieur ziet dit appartement er top uit.

Het grote berber kleed in de woonkamer zorgt ervoor dat de houten vloer niet te overheersend in het appartement aanwezig is. Door de grote ramen komt er veel licht naar binnen die de witte plafonds en witte muren nog mooier laten uitkomen. Deze grote ramen zijn dan ook de oplossing om een kleine ruimte groot te laten lijken.

De meubels en de zwarte keuken hebben een Scandinavische uitstraling wat het appartement een moderne look geeft. De keuken is in een grote hoek neergezet wat zorgt voor veel opbergruimte en veel ruimte om heerlijk te koken.

Op de vide is de slaapkamer met prachtige inloopkast en opstap naar een heerlijk stukje buitenruimte die je in zo’n appartement goed kan gebruiken. Gezellig op het terras zitten op dit compacte stukje buiten.


Bron alle afbeeldingen: moderncasa.it
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.