https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/10/Binnenkijken-in-Zweeds-Linnéstaden-8.jpg

Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden

MOEBE

Op deze geweldige locatie in Nordhemsskolan, ook wel het San Fransisco van Zweden genoemd, vinden we dit 101 vierkante meter tellende appartement. Het heeft een klassieke sfeer maar met moderne elementen. De originele details zijn bewaard gebleven en gecombineerd met strakke muren en een moderne keuken.

Het appartement uit 1905 bestaat uit twee ruimte slaapkamers, grote woonkamer, een moderne badkamer en een moderne keuken. Wanneer je binnenkomt sta je direct in de grote woonkamer met uitzicht op de historische binnenstad. De woonkamer heeft een grote eettafel, en een hoekbank vol kussens waar je heerlijk in kunt ploffen na een lange dag.

De slaapkamers zijn voorzien van tijdloze charme met de oude details van de woning. Het lijstwerk om de deuren en het oude stucwerk zijn hier goed te zien. Beide slaapkamers zijn groot opgezet en eentje heeft er zelfs een inloopkast.

De volledig gerenoveerde keuken is het meest modern in dit huis, passend bij de Scandinavische uitstraling van dit appartement, uitgevoerd in strak wit in combinatie met hout en RVS. Neem een kijkje in dit geweldige appartement en doe volop inspiratie op.

Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 1 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 2 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 3 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 4 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 5 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 6 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 7 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 8 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 9 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 10 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 11 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 12 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 13 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 14 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 15 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 16 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 17 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 18 Binnenkijken in Zweeds Linnéstaden 19
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.