https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/12/Binnenkijken-in-een-gezellig-groen-huis-8.jpg

Binnenkijken in een gezellig groen huis

MOEBE

Geen stukje muur blijft gespaard! Deze bijzondere groene sfeer in huis ziet er zeer assertief uit. In een tijd waarin de trend is dat de muren wit moeten zijn met een klein beetje kleur hebben ze hier volle bak met kleur gewerkt. Wij vinden het er super gaaf uitzien. Dit huis is helemaal gevuld met deze tinten en het is zelfs doorgetrokken in de accessoires zoals de donkergroene linnen bank, de groene stoel, het groene beddengoed. Alles draait in dit huis om groen en is zeer zorgvuldig gewerkt met een paar accent kleuren zoals hout, wit en grijs.

Binnenkijken in een gezellig groen huis

Groen geeft een chique en rustgevend interieur

De kleur groen halen we graag naar binnen, het is de kleur van de natuur en het herinnerd ons eraan dat we hier vaker moeten zijn. Het is een kleur die sfeer geeft aan je interieur en je een rustig gevoel geeft. Het is niet voor niets dat grijze steden vol worden gezet met groene planten. Groen is een gewaagde keuze maar dat heeft ook zijn charme. Wij zijn helemaal gek op een urban jungle en daar past een groen huis helemaal bij.

Binnenkijken in een gezellig groen huis 1

Binnenkijken in een gezellig groen huis 2

Binnenkijken in een gezellig groen huis 3

Binnenkijken in een gezellig groen huis 4

Bedenk groen als kleur voor alle seizoenen

Bij de keuze van de juiste kleur is het van belang dat je kiest voor een kleur dit in het midden zit van alle groentinten. Niet te licht, niet te donker, zo kan de kleur ieder seizoen zonder dat je er op uitgekeken raakt. In de winter is groen een warme kleur, in de zomer een koele. Speel met accenttinten in wit en grijs om de tint groen er anders uit te laten zien.

Binnenkijken in een gezellig groen huis 8

 

Binnenkijken in een gezellig groen huis 7 Binnenkijken in een gezellig groen huis 6 Binnenkijken in een gezellig groen huis 5

Foto: Jonas Ingerstedt

 
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.