https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/07/Binnenkijken-in-droomvilla-op-de-Utrechtse-Heuvelrug-2-1050x699.jpg

Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug

MOEBE

De in 2015 opgeleverde villa staat midden in het groene hart van Nederland. Vanuit de heuvels van de Utrechtse Heuvelrug komt een super strakke moderne villa te voorschijn. Ontworpen door HILBERINKBOSCH architecten. Het gebouw ligt deels in het bos, deels in de heuvel. Het verschil in hoogte van voor naar achteren is 6 meter, hier is is mooi gebruik van gemaakt om de geweldige tuin aan te leggen. Het hele huis gaat zo op in de omgeving.

Het huis heeft verschillende grote woonruimtes die ieder op een andere manier ingericht zijn maar wel dezelfde sfeer hebben. Er is veel gewerkt met strakke lijnen, hout, beton en natuurlijke elementen. De hele sfeer in huis ademt modern design.

Op de eerste verdieping vindt je de mooiste en grootste ruimtes van het huis. De woonkamer met uitzicht over de heuvel en de bibliotheek waarbij gebruik is gemaakt van boomstammen om zo het gevoel te hebben in het bos te zijn. Ook zit hier het grote dakterras waar je heerlijk op kunt BBQ’n in de zomer. Door de grote en vele ramen is het huis licht en de ligging in het bos maakt dat de bewoners veel privacy hebben.

Geweldig zwembad

Het topstuk van de woning is toch het zwembad dat in de winter binnen is en in de zomer met 1 druk op de knop veranderd in een buitenzwembad. De grote glazen wanden aan de zijkant van het zwembad kunnen worden weggeschoven en dan is de hele vloer gelijk met buiten.

Het prijskaartje is niet bekend maar zo’n huis in deze omgeving zal niet goedkoop zijn. Neem een kijkje in dit schitterende huis.

Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 2 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 6

 

Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 8 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 7 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 3 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 1 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 9 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 5 Binnenkijken in droomvilla op de Utrechtse Heuvelrug 4
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.