https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/01/Binnenkijken-in-dit-charmante-huis-in-Kålltorp-4.jpg

Binnenkijken in dit charmante huis in Kalltorp

Het appartement in typisch Scandinavische sfeer waar we mogen binnenkijken, staat in het dorpje Kålltorp in Zweden. Het is een klein stadje gelegen in de natuur en er zijn veel bistro’s, kleine winkels en leuke plekjes te vinden. De ideale plek om te wonen.

Het appartement is met zijn 63m2 niet groot, maar zoals je kunt zien is het heel handig ingericht. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in huis. Bij binnenkomst stap je meteen de ruime hal binnen, vanwaar je direct kunt doorlopen naar de woonkamer. Doordat de tussenmuur ontbreekt, houd je veel licht en ruimte voor dit stuk van het huis. Wanneer je de deur naar de keuken openzet kun je zelfs het hele huis door kijken!

Handig ingerichte keuken en badkamer

De woonkamer is handig ingericht met een ruime eettafel, een rechte bank en een lounge stoel. Door de grote eettafel in de woonkamer te plaatsen, blijft er veel meer ruimte over om een echte keuken te maken. En dat is de bewoners ook gelukt: het is een rechte keuken waarbij veel ruimte is om te koken. Aan het kleine tafeltje kun je s’morgens ontbijten of het eten voorbereiden.

Door de vele lades in de keuken is er genoeg opbergruimte en zijn bovenkastjes niet nodig. Dit geeft de keuken een strakkere uitstraling. Vanuit de keuken kun je doorlopen naar de hal, waar je weer door kunt naar de badkamer en slaapkamer.

Badkamer en slaapkamer

De slaapkamer is praktisch ingericht met een bed en een kast; precies wat je daar nodig hebt. De knusse badkamer bevat een warme eikenhouten kast en is voorzien van leuke vierkante tegeltjes. En als klap op de vuurpijl staat er en een heerlijk bad om in weg te dromen.

Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 1 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 2 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 3 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 4 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 5 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 6 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 7 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 8 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 9 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 10 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 11 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 12 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 13 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 14 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 15 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 16 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 17 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 18 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 19 Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 20
Binnenkijken in dit charmante huis in Kålltorp 21Bron: Entrance Makleri

 
There are no comments

Add yours