https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/09/IMG_1654-1050x1575.jpg

Binnenkijken: dit is Scandinavisch bohemian

De rubriek waar we het meest van houden, is toch wel ‘Binnenkijken’. Vooral als we het huis van een bekende Instagrammer mogen aanschouwen! Welkom in het Scandinavisch bohemian optrekje van Kirsten Skovbon, een Instagramsensatie met meer dan 150.000 volgers!

Kirsten had nog nooit van een hashtag gehoord. Maar ze was al wel tijden bezig met het aanpassen van haar interieur. Er is nog geen dag geweest dat het er bij haar in huis hetzelfde uitzag. Een van haar dochters, Emilie, zag het unieke van de smaak van haar moeder en dwong haar om eens een foto online te plaatsen.

Twee jaar later is ze één van de grootste interieur influencers. En dat met een wel heel aparte smaak: Scandinavisch bohemian met Aziatische invloeden. Iets wat je niet heel vaak voorbij ziet komen.

Eclectische mix

Zoals je kunt zien op onderstaande foto’s, is de puur Deense of Scandinavische stijl te kil voor Kirsten. Maar het kwalitatieve ervan, de moderne look en strakke lijnen: dat spreek haar wel aan. Tijdens een van haar vakanties kwam ze erachter wat wel bij haar paste: het Aziatische. Niet perse het hysterische, maar wel het decoratieve. Uiteindelijk bleek dit heel goed met elkaar te mixen, waardoor er een eclectische mix van Deens design, bohemian en Aziatische decoratie in het huis te zien is.

Veel zelfgemaakte spullen

Heel veel van wat je bij Kirsten thuis vindt, is zelf gemaakt. Kussens, meubels, wandkleden, beschilderde planten en boomstammen. Maar andere spullen komen gewoon van normale winkels als Ikea, supermarkten, plaatselijke bloemisten of bekende Deense merken.

Volgens Kirsten zelf komen die DIY-projecten haar gewoon aanwaaien. ‘s Morgens wordt ze wakker met een plan en dan gaat ze aan de slag.

Eigen webshop

Veel van haar volgers bleven echter vragen waar de spulletjes vandaan kwamen. En telkens was het antwoord; ‘zelfgemaakt’. Op een gegeven moment dacht Kirsten: ‘hier moet ik iets mee.’ En hieruit rolde de webshop van Skovbon. Er worden items van Snowdrops Copenhagen en Cozy Room verkocht, maar ze heeft ook een eigen lijn bij het merk Majas Cottage.

Het huis van Kirsten staat in Risskov, een voorstad van het Deense Aarhus. Benieuwd geworden naar haar bijzondere Scandi-Boho stijl? Check dan snel onderstaande foto’s!

Alle foto’s zijn eigendom van Kirsten Skovbon

 
There are no comments

Add yours