https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/12/Schermafbeelding-2017-12-13-om-09.07.43-1050x637.png

Binnenkijken bij Chantal Reekers (@wonen_bij_chantal)

Volgen jullie @wonen_bij_chantal al op Instagram? Dikke kans van wel. Chantal heeft namelijk al 113.000 volgers op haar naam staan én heeft een jaloersmakend interieur. De basis is strak en neutraal, maar daardoor kan ze makkelijk wat veranderen en is er genoeg ruimte voor details. Wil je ook binnenkijken?

Het huis van Chantal ziet er uit om een ringetje te halen. Haar Instagram lijkt wel uit de VT Wonen te komen. Hoe krijgt ze dat toch voor elkaar? Simpel antwoord, moeilijke uitvoering: een strakke basis, unieke vintage vondsten en mixen van items. En vooral heel veel tijd en moeite steken in combineren, proberen en weer opnieuw beginnen.

Binnenkijken: Strakke basis

“Ik wilde graag een vrij strakke basis, zodat ik makkelijk kan veranderen. Om die reden heb ik de meeste muren en het houtwerk wit gehouden. Verder hou ik van spullen met een verhaal, dus je ziet veel vintage bij mij terug. Deze vind ik vaak via brocante markten en Marktplaats. Ik hou er van om te mixen. Oud met nieuw, modern met vintage. En met planten probeer ik er wat meer sfeer en warmte in te brengen.”

Veranderen van stijl

“Momenteel merk ik dat ik weer aan het veranderen ben qua stijl. Ik kies steeds vaker voor zwart en wat strakkere lijnen. Maar dit kan over een jaar weer heel anders zijn. Ik denk dat de planten en de combinatie van spullen ook het beste mijn stijl typeert. Ik vind het belangrijk om een bepaalde eigenheid te creëren, zodat als mensen een foto van mijn inrichting voorbij zien komen, ze meteen weten dat ik het ben.”

Inspireren via Instagram

“Het meest trots ben ik eigenlijk wel op mijn account en wat ik er mee bereikt heb. Mensen onderschatten wel eens hoeveel tijd en energie het kost om te blijven groeien op Instagram. Ik blijf het bijzonder vinden als ik iemand heb kunnen inspireren met mijn account. Die persoonlijke berichtjes zijn het allerleukst. Ik ben altijd graag thuis, ik voel mij er op mijn gemak en kan echt genieten van mijn inrichting. Ik vind het erg fijn dat mijn huis stijl doorloopt door het hele huis. Van de keuken, naar de woonkamer, naarde hal, toilet en slaapkamers. Dat geeft een bepaalde rust.”

Foto’s eigendom van: @wonen_bij_chantal
There are no comments

Add yours