https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/10/AD883EE7-CDA3-43A3-A607-6AF546042240.jpg

Binnenkijken bij Susanna: Scandinavische basis met een persoonlijke touch

We mogen weer binnenkijken bij een buitenlandse Instagrammer en blogger! Dit keer Susanna Hawkins: een Scandinavische woonachtig in het zuidoosten van Engeland. 

Ook al woont Susanna al 11 jaar in Engeland, haar noordelijke roots heeft ze niet helemaal kunnen afschudden. Vooral in het interieur van hun prachtige jaren 30 huis zie je dit goed terug. Het ziet er over het algemeen rustig en rustiek uit, met oog voor details.

Die details zitten ‘m in kaarten en posters aan de muren, verschillende textielstructuren en leuke vintage meubeltjes. Maar de basis, zoals muren en vloer, zijn egaal en dienen als een blank canvas.

Persoonlijke touch van Susanna

Scandinavische interieurs kunnen snel onpersoonlijk worden. Dat komt omdat er vaak wordt vast gehouden aan bepaalde principes: neutrale muren en vloeren, veel wit, blank hout, strakke lijnen en een opgeruimd huis. Susanna heeft deze kenmerken ook in haar huis verwerkt, maar wel met een persoonlijke touch. Zo zie je best wat vintage meubels en items die niet de strakke lijnen van het Scandinavisch design volgen en je ziet meer kleur dan alleen witte en neutrale tinten.

Blog en Instagram

Over haar persoonlijke manier van inrichten, met de Scandinavische principes in het achterhoofd, is ze een blog gestart: By Shnordic. Aanrader om te volgen! Ook op Instagram laat Susanna je dagelijks groen kleuren van jaloezie.

Wat vind jij van het huis van Susanna? Laat het weten op onze Facebookpagina!
There are 2 comments

Add yours
 1. Nena

  Beste,

  Hoeveel kost een houten eiken tafel die op de website staat met aan weerszijden een bankje?
  Graag ontvang ik kosteloos een prijsopgave van 200cm lang en 95 cm breed. Met ijzeren x-poten.

  Met vriendelijke groet,

  Nena

 2. admin

  Hoi Nena,

  Wij maken helaas geen tafels! Ik denk dat je even een Google-zoekopdrachtje moet doen hiervoor 😉 Heel veel succes!

  Groetjes, Renee


Post a new comment