https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/05/klaptafel-balkon.jpg

Balkon tafeltjes

MOEBE

Het zomerseizoen komt er weer aan en terwijl we ons balkon klaarmaken voor eindeloze zomermiddagen, zijn balkon tafeltjes het meest bepalende element tijdens het decoreren. Voor welk balkon tafeltje je kiest is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je balkon en van de stijl die je wilt creëren.

Balkon tafeltjes op maat

Heb je een klein balkon, dan zijn er tal van oplossingen in de vorm van balkon tafeltjes die zo min mogelijk plek innemen. Zo kun je toch werken, ontspannen en zelfs lunchen of dineren op het balkon. Het bekendste zijn misschien wel de inklapbare tafeltjes voor op het balkon, met bijpassende inklapbare stoeltjes. Ook bistro setjes nemen niet teveel plaats in en zorgen voor voldoende ruimte om een kleine maaltijd te nuttigen. Bovendien geven ze je balkon een romantische sfeer. Je kunt ook kiezen voor een houten bank met klep, waardoor je extra opbergruimte creëert en die je niet alleen als bank, maar ook als sidetable kunt gebruiken. Zo kun je er onder andere sfeerverlichting, plantjes en een drankje op kwijt.

Er zijn ook strakke hangende designtafeltjes verkrijgbaar in felle kleuren: een combinatie van een bureautafeltje en een plantenbak die je over de rand van je balkon kunt hangen en die plaats bieden voor het werken aan bijvoorbeeld je laptop. Heb je een feestje, dan kun je de planten ook vervangen door je voorraad drankjes in een laagje ijs. Pallet bars bieden dezelfde uitkomst maar zijn iets groter, waardoor je wat meer kwijt kunt op deze op te hangen balkontafel. Heb je naast een vrij klein balkon ook een klein budget, dan kun je een krat gemakkelijk omtoveren tot balkontafeltje: schuur hem, zet hem op zijn kant en plaats er een mooie plant in. Deze kratlook is ook kant en klaar als balkontafeltje verkrijgbaar, wanneer je geen tijd of zin hebt om zelf te gaan schuren.

Stijlvolle balkon tafeltjes en stoelen

Een bar op je balkon is ook een optie om met weinig plaats te zorgen voor veel zitplaatsen. Zet de bar vast op de rand van je balkon wanneer deze hoog genoeg is en zet er een aantal barkrukken bij om gezellig met vrienden van het uitzicht te genieten. Voor welke oplossing je uiteindelijk ook gaat: kies voor een balkontafeltje en balkonstoelen in dezelfde stijl en kleur voor een rustgevende omgeving, of maak er een knusse plek van met balkonmeubels in verschillende stijlen. Fleur je balkon tafel ten slotte op met accessoires zoals theelichten, planten, lantaarns en eventueel een tafelkleed. Ga vast balkon tafeltjes shoppen voor de zomer, zodat je bij de eerste zonnestralen naar buiten kunt.

balkon tafeltje balkon klaptafel balkon tafel opklapbaar balkon tafel Balkon tafeltjes 1 Balkon tafeltjes balkontafel klaptafel balkon

 
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.