https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/05/Balkon-inspiratie-6.jpg

Balkon inspiratie

MOEBE

Het wordt langzaam maar zeker iets warmer en zonniger en dit betekent dat veel mensen weer op hun balkon gaan zitten om van het weer te genieten. Tijd voor een flinke dosis balkon inspiratie. Wil jij ook van het zonnetje genieten op je balkon, maar is je balkon wel aan een make-over toe? Lees dan in dit artikel welke tips je kunt raadplegen om jouw balkon wat meer sfeer te geven en helemaal klaar te maken voor de zomer.

Geef je balkon kleur met bloemen

In een grote tuin vind je vaak vele soorten bloemen, planten en zelfs bomen, maar een balkon is te klein voor een grote diversiteit aan planten. Vind je het belangrijk dat jouw balkon toch wat kleur krijgt? Zet dan enkele bloempotten met bloemen neer. Heb je weinig ruimte, dan kun je de bloempotten aan de muur bevestigen. Je verliest geen ruimte op de grond, maar je balkon is wel wat fleuriger.

Zet een bankje neer

Stoelen zijn erg mooi, maar op een klein balkon is niet het zo praktisch om grote stoelen neer te zetten. Zit je vaak met meerdere mensen op het balkon? Zet dan een eenvoudig bankje neer. Hier kun je heerlijke kussens op leggen voor een comfortabele zit, terwijl je tegelijkertijd met meerdere mensen van het zonnetje kunt genieten. Zet je het bankje (zonder leuning) tegen de muur, dan bespaar je zo veel mogelijk ruimte en heb je toch een leuning in de rug.

Maak het gezellig met kaarsjes

Vind je het belangrijk dat jouw balkon op en top gezellig en knus wordt? Dan kun je enkele kaarsjes neerzetten. Plaats wat waxinelichtjes op de tafel, zet enkele kaarsjes in een hoekje neer en steek deze kaarsjes aan als het donker wordt. Gezellig, knus en romantisch! Vind je het toch wat eng om kaarsjes te branden op dit kleine oppervlak of waaien de kaarsen steeds uit? Dan kun je ook wat meer licht creëren door een lichtsnoer op te hangen. Een lichtsnoer is veilig, praktisch en bovendien erg sfeervol.

Zorg voor lekkere kussens

Een gezellig en comfortabel balkon? Leg dan enkele mooie kussens neer. Dit kan in een stoel of op de bank, maar je kunt ook een groot en dik kussen op de grond leggen. Een beetje balkon inspiratie nodig bij het kopen van de juiste kussens, dan zoek je online naar de juiste kussens voor jouw buitenruimte.

Balkon inspiratie 1 Balkon inspiratie 2 Balkon inspiratie 3 Balkon inspiratie 4 Balkon inspiratie 5 Balkon inspiratie 6 Balkon inspiratie 7 Balkon inspiratie 8

via http://topinspirations.com/
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.