https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2016/05/Balkon-accessoires-7.gif

Balkon accessoires

MOEBE

Nu het mooie weer is aangebroken en we hopelijk lekker vaak kunnen buiten zitten, is het de hoogste tijd om na te denken over balkon accessoires. Wanneer je geen tuin hebt, moet je het van je balkon hebben als het gaat om heerlijk genieten van het buiten zijn. Het zou ook kunnen dat het balkon een extraatje is en dat je ook nog een tuin hebt waarin je kunt profiteren van het buitenleven. Hoe dan ook, maak van je balkon een gezellige en intieme plaats met leuke balkon accessoires.

Eigen stijl balkon accessoires

Zoals overal in je woning is het belangrijk om ook op je balkon te kiezen voor een eigen stijl. Houd hierbij rekening met je budget. Ook als je niet heel veel te besteden hebt aan balkon accessoires blijven er genoeg leuke mogelijkheden over. Word jij helemaal blij van rustige en natuurlijke tinten, kies dan bijvoorbeeld voor rotan. Het is ontzettend gezellig om wat rotan stoeltjes en misschien een tafel op je balkon te plaatsen. Verfraai het geheel met rieten manden waarin je planten en bloemen zet. Je hebt ook leuke manden die je op kunt hangen. Dit zal voor een heel gezellige uitstraling zorgen. Heb je graag wat kleur om je heen, koop of maak dan gekleurde kussentjes. Zet kaarsen en bloemen in allerlei kleuren op je tafel. Mogelijkheden genoeg.

Verlichting op je balkon

Misschien zou je hier niet zo snel aan denken bij balkon accessoires, maar verlichting op je balkon kan echt een extra dimensie aan het geheel geven. Denk aan lange zomeravonden waarop je heerlijk lang buiten wilt blijven. Als je dan de beschikking hebt over sfeervolle lampen, krijg je echt zo’n huiselijke sfeer op je balkonnetje. Bedenk van te voren of je mogelijkheden hebt voor elektriciteit op je balkon. Als dat lastig is, neem dan lantaarns en lampionnen. Deze zorgen tegelijkertijd voor meer kleur.

Planten als balkon accessoires

Ook op het balkon kun je prima genieten van planten en bloemen. Je zult waarschijnlijk iets beter moeten nadenken over welke planten je neemt, omdat de ruimte beperkt is. Een handig idee is om trapsgewijs allerlei potten en bakken met planten te plaatsen. Dit is enorm ruimtebesparend en ziet er vaak erg leuk uit. Ook kun je prima bakken met planten aan de balkonrand hangen. Kies tenslotte vooral voor kleine struikjes, planten en eenjarige zomerbloeiers. Maak er iets leuks van met allerlei verschillende balkon accessoires.

Balkon accessoires 1 Balkon accessoires 2 Balkon accessoires 3 Balkon accessoires 4 Balkon accessoires 5 Balkon accessoires 6 Balkon accessoires 7 Balkon accessoires
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.