https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2014/05/Badkamer-trends-2015.png

Badkamer trends 2014 – 2015

Voor jou hebben wij de nieuwste badkamer trends 2014 – 2015 op een rijtje gezet, hele gave inspiratie voor als je de komende tijd je badkamer gaat verbouwen of als je opzoek bent naar nieuwe dingen voor in je badkamer.

Bedenk je dat je meerdere keren per dag flink wat tijd doorbrengt in de badkamer. Dit mag er dan ook fraai uitzien omdat je niet je make-up wilt doen op een plek waar je je niet fijn voelt. Ontspanning en rust, dat is wat de komende jaren belangrijk wordt in de badkamer!

Badkamer trends 2014 – 2015: Warme kleuren als „hardware”
De warme accenten komen terug in de badkamer, koper, goud en messing zijn materialen en kleuren die je terug ziet in kranen, knoppen, handvatten en in de afwerking van meubels. Het is een trend waar je niet omheen kan.

Badkamer trends 2014 – 2015: Natuurlijke muren
Hout, mos, houtlook en planten zie je terugkomen als muren voor in de badkamer. Waar je vroeger misschien een houten kast, of een enkele plant in de badkamer zou zetten worden dit nu hele muren die bekleed worden met natuurlijke materialen. 

Houten planken, grote vlakken van hout zie je terug als muurbekleding in de badkamer. Ook „houtlook” tegels die verschillende tinten hebben, deze tinten kunnen lopen van natuurlijk bruin, tot beitstinten wit en antraciet maar ook verouderd hardhout met een licht grijze gloed zie je terug als kleur in deze tegels.

Badkamer trends 2014 – 2015: Toiletten die meedenken
Niet alleen gebruikt je een toilet heel vaak, de toilet gebruikt op zijn beurt heel veel water. Door nieuwe technieken zie je steeds meer toiletten die water besparend zijn of gebruik maken van regenwater om zo drinkwater te sparen. Nieuwe vormen maken dit mogelijk en een gezin van zo’n vier mensen kan duizenden liters water per jaar besparen, alleen door een nieuwe toilettechniek.

Badkamer trends 2014 – 2015: Hoe groter de douche, hoe beter
Ze zeggen vaak „less is more” maar dat gaat niet op voor de douche de komende tijd. Grote douchekoppen, regendouches maar met name een ruime doucheruimte is hot! Je ziet dat douches meer een worden met de ruimte waar ze instaan door bijv. alleen een glazen afscheiding en een afvoerputje i.p.v. een grote douchebak. Of een minimalistische douchebak die strak is weggewerkt in de vloer. Wat dacht je van een douche met houten vlonders waar het water onderdoor wegloopt.

Badkamer trends 2014 – 2015:  Metrotegels
Ook komende jaren zie je de metrotegel terug in de badkamer. Het is al een populaire trends, vooral als mensen een meer retro of „hippe” badkamer willen realiseren. Gebruik eens een ander patroon of maak gebruik van donkergrijze voegen om je metrotegels nog beter uit te laten komen.

Badkamer trends 2014 – 2015: Tech is back!
Dagelijks zijn we omringt door verschillende tech items, smartphones, bediening van je hele huis met je ipad, het streamen van muziek door het hele huis heen. Ook in de badkamer ga je dit terug zien, door warm/koud water knoppen te vervangen door touchscreens, kranen automatisch te laten stromen met een handgebaar en lampen die aangaan als je de badkamer al binnen komt lopen.

badkamer nieuws Badkamer trend Badkamer trends 2014 - 2015 Badkamer trends 2014 Badkamer trends 2015 Badkamertrends 1 Badkamertrends 3 Processed with VSCOcam with f2 preset Nieuwste badkamer trend nieuwste badkamertrends

afbeeldingen pinterest
There is 1 comment

Add yours
  1. Sonja

    Prachtige badkamers! Wij zijn zelf nu aan het denken hoe wij onze willen gaan verbouwen. Mis alleen wat trendy toiletbrillen… Deze zijn cool!


Post a new comment