https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2015/05/Badkamer-opknappen-met-korting-1-e1431463760892.jpg

Badkamer opknappen met korting

MOEBE

De badkamer is een van de ruimtes in huis waar je heerlijk kunt ontspannen. Je badkamer zal daarom een plek moeten zijn die helemaal is ingericht naar jouw wensen. Als je een verouderde badkamer hebt en je stoort je aan een aantal zaken is het van belang om de badkamer op te knappen. Door slim met je budget om te gaan hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Wil jij ook je badkamer opknappen met korting?

Verbouw alleen wat nodig is

Verbouw je badkamer met korting helemaal of alleen maar een deel? Een compleet nieuwe indeling van je badkamer zal een stuk duurder uitpakken dan alleen de materialen vervangen. Maak slimme keuzes en ga bewust om met je budget als je nieuwe items voor je badkamer gaat uitzoeken, bij bespaardeals kun je jouw badkamer items kopen met korting.

Heeft jouw badkamer een goede tegelvloer en nette tegels aan de wand die je niet perse hoeft te vervangen? Laat deze dan lekker zitten en kies voor de punten in de badkamer die echt vervangen moeten worden. Met een nieuwe douche, wasbak, spiegel of toilet ziet je badkamer er al ineens een heel stuk anders eruit.

Het plafond is vaak stucwerk of geschilderd. Beide kun je het beste (laten) schilderen met badkamer latexverf. Dit zorgt voor een frisse uitstraling van je badkamer. Wil je toch je badkamer grondiger gaan verbouwen door nieuwe tegels te gaan plaatsen? Maak dan de keuze om te gaan overtegelen. Dit scheelt een hoop werk en een hoop geld. Houd rekening met een verhoging van de vloer met zo’n 2cm. Dit zal ook zijn voor wanden, deuren en evt. je wastafel of toilet.

Badkamer opknappen met korting

Als je alleen maar nieuwe spullen gaat kopen voor de volle winkelprijs zal je budget er snel doorheen gaan. Koop daarom slim sanitair en badkamer meubels met korting zoals tweedehands artikelen op marktplaats.nl of via een veilingsite als bva-auctions.com. Dit helpt je om een compleet nieuwe badkamer neer te zetten en dus met een leuke korting jouw nieuwe badkamer te kunnen verbouwen.

 

Afbeeldingen via Pinterest

Badkamer opknappen met korting 1 Badkamer opknappen met korting 2 Badkamer opknappen met korting 3 Badkamer opknappen met korting 4 Badkamer opknappen met korting
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.