Badkamer

Articles

Ga je de badkamer verbouwen of ben je gewoon op zoek naar badkamer ideeën en inspiratie om deze in te richten en te stijlen? De leukste items, handige DIY tips, shopping inspiratie vind je allemaal op ilovemyinterior.nl!

Badkamer ideeën

De badkamer is een beetje een gekke ruimte. ’s Morgens heb je haast en zie je er eigenlijk weinig van, in de avond wil je er tot rust kunnen komen. Daarnaast moet de badkamer waterbestendig zijn: je komt er vooral om jezelf te wassen. Het is dus best een uitdaging om deze ruimte zo in richten dat je aan alle functies voldoet. Heb je geen inspiratie? In onze categorie ‘Badkamer’ doe je de beste badkamer ideeën op.

Bestaande badkamer opknappen

Niet iedereen heeft de luxe om de gehele badkamer te slopen en compleet opnieuw te laten installeren. Vaak zit je opgescheept met een klein, betegeld hokje, waar je maar het beste van moet zien te maken. Heb je echt ongeluk? Dan is de badkamer voorzien van ouderwetse bruine tegeltjes. Of groene. We kunnen ons voorstellen dat dit niet helemaal je smaak is. Daarom vind je bij ons ook veel tips en trucs om je bestaande badkamer een wat hipper uiterlijk te geven