https://www.ilovemyinterior.nl/wp-content/uploads/2017/01/ilovemyinterior-1050x996.jpg

3x tips voor een urban jungle

Dé interieurtrend van het laatste jaar: de urban jungle. Botanisch wonen is niet voor niets een geliefd onderwerp op bijvoorbeeld Pinterest. Je haalt er buiten mee naar binnen, zodat je altijd groen om je heen hebt. Heb je niet bepaald groene vingers, maar wil je wél heel graag een botanisch interieur? Of heb je wel al veel planten, maar wil je het ook graag meer in je interieur verwerken? Bekijk dan de tips en laat je inspireren!

Botanisch behang

Als er iets is waar trend  van botanische prints helemaal mee samen gaat, is het behang. In eerste instantie denk je misschien aan behang met een plantenprint. Wil je het natuurlijk houden, maar toch net iets anders? Dan is behang met een dierenprint misschien helemaal wat je zoekt. Hier vin je bijvoorbeeld leuk botanisch behang.

Houd je niet echt van behangen? Een leuke vervangende optie is het gebruiken van mintgroene verf. Gemakkelijk aan te brengen en ook hiermee creeër je een natuurlijk effect. Extra leuk is het om lambrisering van verf te maken.

Woondecoratie met botanische prints

De variatie is enorm en je kunt er niet omheen: woondecoratie met botanische prints. Denk aan sierkussens met cactusprint, vogeltjesprint of plantenprint. Vaasjes met botanische print. Schilderijen met een plantentak, glazen frames waartussen je een blad kunt hangen. De keuze is oneindig. Ben je handig? Dan kun je met stofjes met botanische prints ook zelf leuke woonartikelen maken, zoals een kussenhoes of waszak.

Jute vloerkleden

Teveel botanische prints en planten in je interieur kan zorgen voor een druk interieur.  Voor je muren en meubilair ga je daarom het beste voor neutrale kleuren. Voor op de vloer zijn jute vloerkleden erg leuk in een  botanisch interieur.  Ga voor een volledig rietkleurig vloerkleed of eentje met bijvoorbeeld een rand in een andere kleur.
There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.